Privacyverklaring Werk en Leef Vitaal

Bij het verlenen van onze diensten verwerken wij uw persoonsgegevens. Om u te informeren hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan hebben wij deze privacyverklaring opgesteld. Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 22 mei 2018.

Contactgegevens
De persoonsgegevens worden verwerkt door:
Werk & Leef Vitaal Monique van Haaren

Postadres:
Vogelwikke 11, 4007 VV TIEL, info@werkenleefvitaal.nl

 Het gebruik van persoonsgegevens door Werk en Leef Vitaal
Werk en Leef Vitaal ​verkrijgt persoonsgegevens van uzelf, bijvoorbeeld de gegevens die u aan ons verstrekt via de website, email, telefoon en app. Daarnaast kunnen wij uw persoonsgegevens verkrijgen via derden in het kader van onze dienstverlening. Bijvoorbeeld indien een werkgever of werknemer ons vraagt met een werknemer of werkgever contact op te nemen en ons de benodigde gegevens verstrekt. Werk en Leef Vitaal zal uw gegevens niet aan anderen verstrekken voor commerciële of goede doelen.

Persoonsgegevens
Werk en Leef Vitaal ​verwerkt de volgende categorieën van persoonsgegevens:
● NAW-gegevens. Gegevens over geslacht worden verwerkt voor zover dat nodig is om u op correcte
    wijze aan te spreken
● Contactgegevens, zoals e-mailadres en telefoonnummers
● Alleen Werk en Leef Vitaal heeft toegang tot de volgende gegevens, op geen enkele wijze worden
    de volgende gegevens gedeeld met derden zonder uw uitdrukkelijke toestemming:

  • Geboortedatum en –plaats
    ● Geslacht
    ● Gegevens betreffende uw dienstverband of arbeidsverleden
    ● CV
    ● Functionele mogelijkheden en belastbaarheid
    ● Ziekmeldingen
    ● Gegevens in een plan van aanpak
    ● Gespreksverslagen
    ● Inhoud van communicatie

 Doeleinden
Werk en Leef Vitaal ​verwerkt ​deze persoonsgegevens voor diverse doeleinden, zoals:
●  Het onderhouden van contact;
●  Een goede en efficiënte dienstverlening;
●  Beheer van het cliëntenbestand;
●  Het verrichten van administratieve handelingen, zoals planning;
●  Het bieden van begeleiding op maat;
● De re-integratie of begeleiding van werknemers of uitkeringsgerechtigden in verband met ziekte of
    arbeidsongeschiktheid;
● Het verzorgen van opleidingen;
● Verbetering van de dienstverlening;
● Rapporteren en analyseren voor verantwoording aan opdrachtgevers, na toestemming van de
   persoon die het betreft, en de verbetering van de dienstverlening
● Facturering;
● Innen van gelden en het nemen van incassomaatregelen;
● Marketing;
● Nakoming van wettelijke verplichtingen;
● Het voeren van geschillen;
● Het kunnen aanbieden van informatie op de website

Grondslagen
Wij verwerken bepaalde persoonsgegevens om uitvoering te geven aan de overeenkomst met u. Tevens verwerken wij persoonsgegevens, omdat Werk en Leef Vitaal ​hier gerechtvaardigde belangen bij heeft. Deze gerechtvaardigde belangen zijn:
● Het op zo efficiënt mogelijke wijze kunnen verlenen van haar dienstverlening;
● De bescherming van haar financiële belangen;
● De verbetering van haar diensten;
● Beveiliging en het beheer van haar systemen;

 Indien persoonsgegevens worden verwerkt op grond van toestemming, zal dat afzonderlijk worden gevraagd.

Verstrekking aan derden
In het kader van haar dienstverlening ​kan Werk en Leef Vitaal ​persoonsgegevens uitwisselen. Werk en Leef Vitaal ​kan voor de hiervoor genoemde doeleinden gebruik maken van diensten van derden, zoals de IT-leveranciers van onze website en onze systemen, of ondersteuners in het verzenden van nieuwsbrieven en andere algemene informatie of het voeren van de financiële administratie. In het kader daarvan worden aan deze derden persoonsgegevens verstrekt. Deze derden mogen uw persoonsgegevens slechts verwerken voor de voornoemde doeleinden.

Doorgifte van uw gegevens buiten de EER
Uw gegevens door derden buiten de EU worden opgeslagen wanneer gebruik wordt gemaakt van Google Analytics of LinkedIn in het contact met u. Deze partijen zijn “EU-VS Privacy Shield” gecertificeerd, zodat zij zich zullen houden aan de Europese privacyregelgeving.

Hoe lang wij uw gegevens bewaren
Werk en Leef Vitaal ​zal uw persoonsgegevens niet langer verwerken dan noodzakelijk voor de doeleinden die zij in deze privacyverklaring heeft genoemd. Dit betekent dat uw persoonsgegevens bewaard worden zolang zij nodig zijn om de betreffende doelen te bereiken. Bepaalde gegevens moeten wel langer bewaard worden, omdat Werk en Leef Vitaal zich moet houden aan wettelijke bewaarplichten, zoals de fiscale bewaarplicht.

Hoe wij uw gegevens beveiligen
 Wij vinden het belangrijk dat uw persoonsgegevens zijn beveiligd tegen verlies of onbevoegde toegang van uw persoonsgegevens. Daarom heeft Werk en Leef Vitaal passende beveiligingsmaatregelen genomen.

Cookies
Op de website worden functionele cookies gebruikt om de online dienstverlening te verbeteren.

Uw rechten
 U heeft het recht om Werk en Leef Vitaal ​een verzoek te doen tot inzage van uw persoonsgegevens. Na ontvangst van uw verzoek ontvangt u binnen 1 maand een overzicht van uw persoonsgegevens. Indien daaruit onjuistheden blijken kunt u verzoeken uw gegevens aan te passen, aan te vullen, te verwijderen of af te schermen. Ook kunt u Werk en Leef Vitaal ​verzoeken om overdracht van uw persoonsgegevens of kunt u bezwaar aantekenen tegen de verwerking van uw persoonsgegevens vanwege bijzondere persoonlijke omstandigheden. Vragen over deze privacyverklaring of een verzoek over de verwerking van uw persoonsgegevens kunt u sturen naar: Werk en Leef Vitaal info@werkenleefvitaal.nl,  06 – 23 65 95 90 Postadres: Vogelwikke 11, 4007 VV TIEL. Om misbruik van deze rechten te voorkomen kunnen we u in voorkomende gevallen vragen om u bij indiening van uw verzoek te identificeren, bijvoorbeeld door een kopie van een geldig legitimatiebewijs mee te sturen. Vergeet dan niet om op de kopie uw BSN én uw pasfoto onleesbaar te maken. U kunt hier bijvoorbeeld de ‘KopieID’ app voor gebruiken.

Als u een klacht heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens door Werk en Leef Vitaal, laat dit dan vooral aan ons weten. Mocht u er met ons niet samen uitkomen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de privacytoezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wijzigingen privacyverklaring
Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 22 mei 2018​. Werk en Leef Vitaal kan deze privacy verklaring aanpassen. Nieuwe versies worden altijd op de website gepubliceerd. Wij raden u daarom aan om deze verklaring geregeld te raadplegen, zodat u op de hoogte blijft van wijzigingen.