Mijn werkwijze

1. Kennismaking

We starten met een gratis (online) kennismakingsgesprek. Hierin kijken we naar jouw hulpvraag, vertel ik iets over mijn werkwijze en onderzoeken we of er een klik is om met elkaar verder te gaan.

2. Locatie en duur

Afhankelijk van de hulpvraag die je hebt zullen we een aantal gesprekken samen hebben. Meestal gaat dit om 5-7  gesprekken van een uur die online of op mijn coachinglocatie in Tiel plaatsvinden. Na het kennismakingsgesprek ontvang je van mij een voorstel.

3. Opdrachten, huiswerk en reflectie

Verandering gaat niet vanzelf; daar is oefening voor nodig. Ik ondersteun jou tijdens de gesprekken en zet hierbij diverse werkvormen en oefeningen in. Indien nodig maak je online de DISC- en Drjfverentesten. We werken via de Tweekrachtmethode en spelen de human impact game. Thuis ga je verder oefenen met huiswerkopdrachten en reflecteer je op je ervaringen.

4. Support van mij als coach

Jij geeft zelf invulling aan het traject. Ik support je hierin. Ook wanneer je tussen onze gesprekken door vragen hebt of iets wilt delen mag je me altijd mailen. Duurzame verandering vraagt immers om tijd en aandacht.