Over mij

Als ervaringsdeskundige...

…..vroeg ook ik me langere tijd af wat ik nu echt wilde in mijn loopbaan. Veilig blijven zitten op mijn vertrouwde plek of een ommezwaai maken. Een keuze tussen passieloze gewoonte en verlangen naar bevlogenheid. Maar ook één die ik voor me uit schoof uit angst voor het onbekende en onzekerheid. Tot mijn lijf ging protesteren. Blijven volharden hielp niet meer.

Ík ging onderuit maar de overtuiging dat het anders kon bleef overeind. Met die gedachte startte ik een opleiding, stopte met mijn baan en bouwde mijn eigen perspectief. Zo groeiden mijn zelfvertrouwen en energievoorraad. Sindsdien begeleid ik anderen bij het maken van keuzes die goed voor hén zijn en help ik hen bevlogenheid terug te krijgen.

De keuzes die je maakt vanuit je gevoel zijn hierin vaak de beste.
Volg je hart, want dat klopt!

Mijn aanpak

We starten met een gratis kennismakingsgesprek. Ik vind het namelijk belangrijk dat er een wederzijdse klik is. Is die er? Dan gaan we verder en ontvang je van mij een voorstel voor een traject. In dit traject staat jouw vraag centraal. Waar nodig zal ik een uitstapje maken naar wat voor jou op fysiek, sociaal-emotioneel en mentaal vlak helpend is.

De kracht van verandering zit ‘m in het totaalplaatje waarbij jij zélf verantwoordelijkheid neemt voor de acties die hierin nodig zijn.

Mijn achtergrond

Ik begon mijn carrière in de reiswereld. Een fantastische tijd gehad. Echter paste die omgeving in combinatie met een gezin, op den duur niet meer in mijn leven.

Vanuit interesse startte ik een coachopleiding. Ik belandde op een HR afdeling, hield me bezig met verzuim waarbij ik zag dat veel verzuim voortkwam uit onvrede. Ik specialiseerde me als loopbaancoach en trainer. En steeds vaker herkende ik de blikken van degenen die ongelukkig waren op de werkplek. Wat was ik telkens weer verrast als soms heel kleine aanpassingen voor zoveel meer werkgeluk zorgden.

Ik verdiepte me in stress op de werkvloer, deed opleidingen op gebied van mindfulness, NLP, leefstijl en vitaliteit en ging onderzoeken wat helpend kon zijn. Hierbij ben ik vrij nuchter maar heb ik ook gezien dat vaak het ogenschijnlijk ongrijpbare, zoals bijvoorbeeld mindfulness en NLP, grote effecten kunnen hebben. Daarom combineer ik diverse stijlen in mijn begeleiding. Maar wees gerust; ik stem dit altijd met je af.

lk heb de Register Loopbaanprofessional erkenning van het NOLOC wat inhoudt dat ik ben aangesloten bij de landelijke beroepsvereniging van loopbaanprofessionals en jobcoaches en voldoe aan de hieraan gestelde kwaliteitseisen.